Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobně bych zrušil, úřad prezidenta, parlament a senát, v době internetu bych zavedl delegovanou demokracii, jež by měla několik stupňů a navíc by zde byla na prvním stupni rotace v rámci měst, krajů. Bylo by to čistě na delegovaných lidech a obecném hlasování o prioritách státu a delegované vlády na příslušné období ... Byla by zde úroveň obecní občanská, úroveň správní, úroveň odborná ...

0 0
možnosti

Bylo by dobré se zeptat i učitelů. Na platy před Babišem a za Babiše.

0 0
možnosti

Proti Babišovi je dokonce i Sárkozi dobrej:-)

1 0
možnosti

Je to jednoduché, neustálé výpady na Babiše posilují resorty ČSSD, zvláště ministerstvo sociálních věcí ... Mně děsí jedna věc od roku 89, je zde určitá mantra, když dáme vzdělání a další podporu dětem, tak se vytvoří prosperující silná demokratická vyspělá společnost. Kde je tento kapitál za 30 let, jak to že nejsme centrem vědy, techniky, technologií, nemáme světovou architekturu, umění, rychlodráhy ... Naopak přichází multikulturní neosocialismus. Někde je chyba a to, že vzdělání a podpora dítěte, není zárukou vyspělé a rozvinuté osobnosti. Člověka taky tvoří druhá stránka a to duše a ta potřebuje spíše životní výzvy a boj o vlastní existenci a vidět je to třeba v 1 republice, kde nuzné poměry motivovaly budoucí úspěšné lidi, podnikatelé, spisovatelé, politiky, právě i určitá tvrdost života dala i Karlu V tu energii vytvořit skvělou říši a jeho synové ? Navíc od 60 let je známo kolik dětí má na učňovské, střední a vysoké školství, tolik univerzitních kampusů ... Proto je Evropa a ČR skanzen a můžeme jen závidět pokroku jež je v jihovýchodní Asii ... Karlova Univerzita je tuším až na 500 stém místě ve světě ... Peníze nejsou vše a nikdy jich nebude dostatek na vše ...

0 0
možnosti

Neotravujte s nedůležitou náležitostí - Školstvím! Tam jsou věci vyřešeny = Vede se boj o Školní bufet a budoucnost vzdělanosti je spatřována v Obědu zdarma! Vše, navíc jistí Permanentní - Reforma Reformy ! AB = Spolehlivě, národa vzdělanosti se zbavíš ! Právě dnes, se řeší nosná část podstatnosti rozvoje NH - Kultura ... !

Pak Zeman nemá chybu. Krizi vyvolá - aktéry povolá - Relativní klid po Letné ruší - Napětím mi rudnou uši! Za Vládu neručí - Jak to má dopadnout - zase poručí. Staněk, nebo Šmarda ? Miloši, ten výkon Pontifikátu - Už je fakt sranda ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 4005x
Budu psát o školství a vzdělávání. Spravuji několik facebookových skupin a didaktických webů - Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, Šotkoviny, Elektronické učebnice... Jsem prezidentem spolku Pedagogická komora.