Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Napsal jste slušně a pravdivě Rv. Když to vidím kolem sebe mladší generace volí Pavla, starší Babiše a nejsou to jen vesničani nebo se základním vzděláním jak mnozí rádi nálepkují. Prostě mají předsudky jak se říkalo k " zeleným mozkům ", před revolucí 89 šlo na vojnu mnoho mladých kterým se nechtělo pracovat. Tím ale nechci vzdělanost generála Pavla napadat už ji dokázal tím, kam až to dotáhl. Ať vyhraje Pavel nebo Babiš je to výzva jak pro ně tak i pro celý národ jak se s tím vyrovná. Na internetu se to bude vřít dál ten je anonymní, ale co vidím kolem sebe tak v rodinách se stále mají radi a nějaká volba to nezmění.

0 0
možnosti

Ono to jde se nehádat, a je to o úrovni těch konkrétních lidí jak to ustojí, s tím kandidáti na prezidenta nemají nic společného. Já mám ve svém blízkém okolí voliče jedné i druhé strany, a tolerujeme se navzájem. Pokud někdo někomu něčím vyhrožuje když nebude volit tak nebo onak, schovává volební lístky a podobně, měl by se ten člověk nad sebou sakra zamyslet.

0 0
možnosti
Foto

Tak jste nám to vesele shrnul a vyrobil i klenot: Pro vojáka, který je zvyklý vydávat rozkazy, může demokracie působit chaoticky..

Jako by gen. Pavel spadl do demokracie až v případě jeho zvolení, a to rovnýma nohama jako s višně. To si představujete, že by byl pak například děním ve sněmovně zmaten či desorientován? :-)Více než ti, kdo stejně jako on mají zavedený "střídavý, střídavý, silný elektrický proud" a mají díky tv nebo netu dost jasnou představu o dění v parlament. komorách?

Jsou si v něčem podobní. Hmmm. A v něčem zase naprosto nepodobní, i když to jistě ne všichni vnímají.

2 0
možnosti

Pavlovi dělá též problém i zisk a obrat.

0 0
možnosti
Foto

Volice hodně rozdělila agresivní vylhana kampan Babiše strasiciho válkou.Pavel vede pozitivní a slušnou kampaň.V tom je zásadní rozdíl a ne každý musí mít pochopení pro lidi,kteří si na Babišovi lži a strašení naskakuji a šíří to dál.Je to opravdu hnus a dost lidí to nechápe,nebo to nechce vidět...

3 0
možnosti
Foto

Bála jsem se války a omezování svobody dávno předtím, než ji do kampaně přinesl Babiš. Trčálek dosvědčí. Vlastně jsem Babišovi vděčná, že o tom strachu mohou lidé mluvit. Pěkný den.

2 1
možnosti

Z me zkušenosti můžu oponovat, že hádky nevznikají kvůli volbám samým, ale spíše kvůli argumentaci voličů proč pravé toho volí. A já se nebojím říct, že kvůli hlouposti argumentů.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS