Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tohle je v případě "paní" poslankyně politická korupce dovedená do cíle jako vyšitá. Jak dlouho si to ještě nechá ten obyčejný obyvatel líbit? Babiše soudí celý národ, ale tohle je přece obdoba! A značně nechutná.

2 1
možnosti
Foto

Souhlasím. Mám v okolí díky manželce pár učitelek i ředitelku ZŠ. Všechny se podivují nad absurdnostmi nového znění vyhlášky.

3 1
možnosti
Foto

Netuším, co k té změně předpisů vedlo a co se tím vyřeší, ale jedním jsem si zcela jistý ... u mnoha mladých vede k sociálním fobiím i společná toaleta jednoho pohlaví, tedy společná toaleta pro všechna pohlaví zadělává u nezletilých na průsšvih nejen v oblasti fobií, ale tipnu i traumata...tedy se nabízí obligátní " a komu to prospěje"?

2 0
možnosti

jako husakovo dite, vim kolik nas bylo ve tride... o tom by se ted mohlo zdat a ty skoly jsou porad stejny

2 0
možnosti

Je to určitě nepříjemné a nežádoucí řešení, do budoucna asi nepřijatelné. Máte ale nějaký jiný návrh, jak řešit současnou krizi většího počtu dětí? Je pravdou, že problém byl zanedbán, ale je nutné jej řešit hned teď a za pochodu. Těžko můžete vyhlásit, že část žáků musí se vzděláváním počkat mnoho let, až budou zbudovány nové vyhovující školy.

7 3
možnosti
Foto

Vite me to reseni trosicku pripomina pozarniky co hasi ohen horlavinou. Az nastane vybuch nebude vubec nic. Tech deti je tu hodne uz dobrych 15 let. Pred patnacti lety zacal baby boom a ted kdyz pomalu konci tak zaciname resit hygienicke normy a predpisy systemem po nas potopa. Je vtipne, ze se rusi zakladni potreby deti v predskolnim zarizeni a to jsou oplocene zahrady. Coz predstavuje bezpecny prostor pro hru deti za dohledu ucitelek. Co tedy maji ucitellky delat chodit s detmi na verejna hriste? Ale to by se asi nikomu nelibilo teda krome pedofilu.

Mame standardy proto aby byla jistota ze deti budou mit nejaky prostor, ze budou v nejakem vhodnem prostoru. Kdyz tyto stadnardy zrusime tak se nebudou dodrzovat a deti rovnou muzeme vypustit do mest at se probijou jak chteji. Pro kazdou blbou slepici EU narizuje jak ma mit velkou klec, ale deti budeme cpat do tridy zpusobem kolik se jich vejde tak to pujde?

Vite jak by se to dalo resit? Nechat soucasne standardy a dat dotcenym uradum pravomoc vydat vyjimku pro soucasne objekty.

A co se tyka novych staveb tam nevidim jediny duvod, proc by nemohli dane standardy plnit, jsou to nove budovy tak to neni nic proti nicemu. Jedine ze by se na tom chtel nekdo napakovat pak cela zmena dava smysl. Ale to v nasem state neprichazi v uvahu preci.

8 4
možnosti

Pětikoalice, když něco vypustí, pak je to vždy paskvil. V normální demokracii už by byli dávno nahrazeni jinou politickou formací. I Děti v mateřské školce by pracovali lépe než hrůzná fialová vláda. Kdo to mohl volit?

16 19
možnosti
Foto

"V normální demokracii už by byli dávno nahrazeni jinou politickou formací." - A tady snad nebyly volby? Co to plkáte?

13 12
možnosti

Takze je lepsi pristup ANO? Kaslat na to az nebude dost mist pro zaky a pak nadavat na jine navrhy? Klasika.

9 10
možnosti
Foto

ANO přece postavilo desítky škol a školek za peníze vybrané z EET

16 1
možnosti

Nic nového. Dneska už téměř cokoli s čím přijde slepenec, je naprostý paskvil.

19 9
možnosti

Zasloužena dezolátní karma. Je fakt legrace, jak místní podporovatelé pětikoalice nemají s ničím problém. Přijít se stejnou vyhláškou Havlíček, tak ho nazvou kolaborantem, dezolátem, a prorussáckým trollem.

23 8
možnosti

Nás bylo vd třídě 32, neměli jsme tři asistenty, dva roky jsme se učili v provizorních učebnách... Kňouráni je národní sport.

8 5
možnosti
Foto

A naše babičky rodily na poli a praly na valše. A narodili za císařepána.

18 3
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 4005x
Budu psát o školství a vzdělávání. Spravuji několik facebookových skupin a didaktických webů - Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, Šotkoviny, Elektronické učebnice... Jsem prezidentem spolku Pedagogická komora.