AK

Kdyby měl skončit jen Bek.

Největší hrůzy jsou - podle mne - Válek a Černochová.

Ale když to tak v duchu přehlédnu, tak i Stanjura, Rakušan...

A vlastně i ostatní včetně Fialy.

AK

V čele státu stojí politici, kteří evidentně nerozumí resortům, za které by v normální zemi museli nést zodpovědnost. Nedovedu si představit, kdo tuto lavinu diletantismu napraví. Máme elitu, která ze všech sil každodenně usilovně dokazuje, že to nedokáže...

Foto

ODS už podruhé nepodržela ministerstvo školství pro sebe. Považuji to za velikou chybu.

Volila jsem ODS před tím, než Klaus junior i spolu s autorem tohoto článku v řele Pedagogické komory pomáhali ve Sněmovně prosadit poměrně příčetné zákony. Teď ODS evidentně nemá nikoho, kdo by školství opravdu rozuměl.

Ministři za STAN jsou neštěstí.

DR

Kdyby jen Bek, tak by to bylo přímo skvělé.

PB

..... až budete stávkovat, nezapomeňte na pódium přizvat kantorku Mazancovou z Učitelské platformy,- coby hybnou sílu reforem ve školství!,- to je klasa, hlava otevřená,- ona když stávkuje, tak vlastně proti vládě nestávkuje, protože se jí současná vláda, včetně Beka, líbí!,- ..... brutálně tvrdej postoj!

Foto

J66o82s61e48f 62B39á12r63t62a

29. 2. 2024 23:36

To samé, jako učitelka Mazancová (TOP09) předvedl pan Malý (ODS), když odjel s traktory ze stávky zemědělců.

  • Počet článků 60
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 4005x
Budu psát o školství a vzdělávání. Spravuji několik facebookových skupin a didaktických webů - Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, Šotkoviny, Elektronické učebnice... Jsem prezidentem spolku Pedagogická komora.