Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji. :-) Byl to tento pořad?

Ministerská koryta a odměny vs. učitelská bída

https://www.stream.cz/adost/10030268-ministerska-koryta-a-odmeny-vs-ucitelska-bida

1 0
možnosti
Foto

Držím Vám palce. A děkuji moc za Vaši práci. Včera jsem Vas měla možnost vidět v pořadu, který jsem radši neměla vidět...achjo. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. :-) Máte pravdu, někdy je lepší to nevědět...

0 0
možnosti
Foto

Ministr je špatný, ale co kdyby přišel ještě někdo horší? Tak ho tam za "tu almužnu" nechme !

Co asi má BIS na pana ministra, že když pískli, tak ho málem trefilo a byl připraven veřejně jako Konyáš pálit učebnice?

Valachová spokojeně sedí ve sněmovně a ještě si dovolí kritizovat a dokonce sem psát i blogy !!??

A nedivme se, že z MŠMT jdou ty "moudrosti" bez sebemenší diskuze s těmi, kterých se týkají. Na ministerstvu je minimálně polovina úředníků zbytečná a ta druhá polovina potřebuje výměnu s ohledem na to, co "produkuje". Ale proč by pražští úředníci, kteří jsou přece většinou takřka geniální, něco konzultovali s "venkovskou lúzou" ze ZŠ a SŠ či mimopražských VŠ, kde nemají ani ponětí o "potřebách českého školství".

3 0
možnosti
JN

Vcelku výstižně napsané: pan Plaga bojuje za navýšení finančních prostředků pro školství, působí rozvážně, ovšem na druhou stranu poněkud alibistické odkládání některých důležitých problémů (například reformy financování škol, zřejmě i termínu povinné maturity z matematiky, atd.) se mi rovněž nelíbí, nad jeho potřebou scházet se s představiteli BIS kvůli výuce dějepisu jsem kroutil hlavou také.

Na druhou stranu, ty obavy, že by jeho případný nástupce na ministerstvu mohl být ještě horší (v médiích se například spekulovalo o bývalém brněnském primátorovi Vokřálovi, který ve školství nikdy nepůsobil...), jsou asi oprávněné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 4005x
Budu psát o školství a vzdělávání. Spravuji několik facebookových skupin a didaktických webů - Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, Šotkoviny, Elektronické učebnice... Jsem prezidentem spolku Pedagogická komora.