Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... počáteční rozčarování kantorů se mění ve vzdor,- odmítání inkluze, ve stávající podobě, se na základním stupni stalo normou!,- ...... jeden jediný žák s ADHD ve třídě značí totální destrukci výukového procesu ve všech předmětech,- tvrdá realita, bez diskuse, protiargument neznám! Nevzdělavatelní žáci pak stěží zvládají trivium na prvním stupni - druhý stupeň je pro ně "španělská vesnice"!,- jsou naprosto ztraceni, absolutně nechápou kde se to ocitli a co se po nich požaduje,- jsou zde do počtu, bez jiskry, bez zájmu,- kantor nemá čas ani prostor se s nimi mazlit a kolektiv souputníků jim dává nemilosrdně najevo jak jsou nepotřební a k ničemu! Vážené a milé neziskovky- tak to je praxe, neskutečně tvrdá realita,- inkluze po česku! R^

34 0
možnosti
PJ

výsledek je detail, je to hlavně pořádný krmelec, co by všichni ti "vysokoškoláci" z humanitních oborů dělali ?, pokrejvače ?, dojičku krav ?

11 1
možnosti
Foto

"....lidé z neziskovek, kteří jim radí, jak by to dělali oni, kdyby to uměli..."

Zdroj: https://sarkozi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701972

Jj, a tak je to se vším ....

Vám R^

20 0
možnosti
LH

Pedagogové, ani veřejnost ještě nepochopili, že inkluze není určena k vysvobození mentálně postižených z ulity zapomnění nebo sociálního vyloučení. Neziskovky byly úkolovány a poslušní politici vyhověli, neboť vědí, že vláda sice může přijímat různá omezení k imigraci, ale budoucímu návalu přišelců z jihu nezabrání, o tom bylo rozhodnuto dávno na jiných postech. Jejich „integrace“ nebude ani teoreticky zvládnutelná bez pomoci armády asistentů, tolerance učitelů a přizpůsobivého chování našich malých lenochů, jejichž řady se budou radostně rozrůstat. A to je smyslem celé akce , zcela v souladu se záměrem neopatrně a drze odhaleným Thomasem Barnettem, která vyslovil naději na snížení IQ evropské populace na plných devadesát bodů. Tož tak...

10 1
možnosti

Vykreslujete to hezky, ale jsou to pohádky. Migranty v ČR máme a mít budeme, ale trochu jiné. U nás nelítají pečení holubi do huby, takže Afričany sem nedostanete ani násilím. Zato Ukrajince, Vietnamce, Mongolce a další podobné národnosti ano. Ale ti se během generace asimilují... A budou z nich ČEŠI. A trochu cizích zvyků naší kultuře neuškodí. A rozhodně nesníží IQ naší populace k 90 bodům, naopak, spíš bych řekl, že nás to pozvedne výše.

2 0
možnosti
JK

Nikdo z mnou dotázaných učitelů s inkluzí v současné podobě nesouhlasil.

21 0
možnosti
JN

Dobře napsané, karma. R^

17 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 4005x
Budu psát o školství a vzdělávání. Spravuji několik facebookových skupin a didaktických webů - Čtenářská gramotnost a projektové vyučování, Šotkoviny, Elektronické učebnice... Jsem prezidentem spolku Pedagogická komora.